/

  REFERENSSIT


  Olemme vuosittain mukana toteuttamassa hieman yli 100 tapahtumaa.
  Asiakkaitamme ovat erikokoiset ja eri sektoreilla toimivat yritykset.

  Suosittelijoinamme toimivat mm.  Suomen Yliopistokiinteistöt Oy

  "Suomen Tapahtumatuotannon Marco Äijälä ammattitaitoisen tiiminsä kanssa on tuottanut ja toteuttanut yrityksellemme erittäin onnistuneita tilaisuuksia avaimet käteen periaatteella, mm. teemalliset henkilökunnan pikkujoulut sekä kutsuvierastilaisuuksina Suomen Yliopistokiinteistöjen yritysvuosijuhlan henkilökunnalle ja sidosryhmille, Kampusareenan avajaisjuhlan ja Turussa lääketieteen uudisrakennuksen Medisiina D:n peruskivenmuurausjuhlan.

  Näiden tilaisuuksien tuotanto  on ollut laadukas ja kustannustehokas.

  Voimme lämpimästi suositella Suomen Tapahtumatuotannon palvelua, jossa tilaajakin pääsee luottavaisin mielin nauttimaan itse juhlasta."  YIT Rakennus Oy

  "YIT Rakennus Oy, Talonrakennus Tampere ja Pohjanmaa -yksikkö on käyttänyt Suomen Tapahtumatuotantoa jo useiden vuosien ajan kaikissa työmaaolosuhteissa järjestetyissä harjannostajais- ja peruskivenmuuraustilaisuuksissa.

  Suomen Tapahtumatuotanto on aina huolehtinut tapahtumajärjestelyidemme ammattimaisesta suunnittelusta ja täyden palvelun toteutuksesta esiintyjät ja tapahtumatekniikka mukaan lukien.

  Referenssinä vaativasta tapahtumatoteutuksesta voidaan maininta mm. Ranta-Tampellan peruskivenmuuraustilaisuus, josta on tallennettu oheinen videokooste: https://www.youtube.com/watch?v=l2hpcHIcfYs                 

  Suosittelemme lämpimästi Suomen Tapahtumatuotantoa tilaisuuksien toteuttajaksi"  Tredu-Kiinteistöt Oy

  Pirkkalassa vietettiin Patrian ja Tredun lentokoulutukseen valmistuneen rakennuksen vihkiäisiä 6.10.2017, paikalla oli mm.  pääministeri Juha Sipilä.

  Tapahtuman toteuttajaksi meille vinkattiin Suomen Tapahtumatuotantoa. Suomen Tapahtumatuotanto loi lentokonehalliin upean ja juhlavan sinivalkoisen kokonaisuuden 200 kutsuvieraalle. Suomen tapahtumatuotanto huolehti tekniikasta, äänentoistosta, valaistuksesta, somistuksesta ja monista käytännön asioista joustavasti.

  Marcon vahva ammattitaito ja palveluasenne nousivat nopeasti esille ja yhteistyö oli mutkatonta ja miellyttävää. Syntyi luottamus ja se vie pitkälle."  Life Finland Oy

  "Vuosia jatkunut yhteistyö on ollut joustavaa ja mutkatonta. Ajatuksista ja ideoista on saatu nopeasti kiinni ja toteutus on ollut joka kerta juuri niin kuin pitääkin.

  Luottaen on voinut antaa vapaat kädet toteutukseen ja saapua itse tyytyväisenä valmiiseen tilaisuuteen."  MAN Truck & Bus / VV-Auto Group Oy

  "Erityisesti miellyttää palvelun laajuus,
  joka käsittää kaiken ideoinnista loppusiivoukseen.

  Marcon suhtautuminen keikkoihin on aina yhtä ammattimaista,
  oli kyseessä sitten 10:lle tai 500:lle hengelle järjestetty tilaisuus."  VV-Auto Group Oy

  "Ammattitaitoinen tapahtumanjärjestäjä, joka osaa ylittää asiakkaan odotukset”  M-Files Oy

  "Suomen Tapahtumatuotanto Oy on toiminut M-Filesin kumppanina jo usean vuoden ajan henkilöstötapahtumissamme ja on kerta toisensa jälkeen onnistunut luomaan erinomaiset puitteet tilaisuuksillemme.

  Tilaisuuksia suunniteltaessa on ideoita, kekseliäisyyttä ja innovatiivisuutta riittänyt! Järjestelyt ovat hoituneet aina vahvalla ammattitaidolla, mutkattomasti ja suunnitelman mukaisesti.

  On ollut suuri ilo tehdä todellisten ammattilaisten kanssa töitä! Ja kaiken kovan työn on luonnollisesti kruunannut henkilökuntamme haltioituneet katseet heidän saapuessaan juhlapaikalle!”


  Oriflame Oy

  "Marco ja Suomen Tapahtumatuotanto ansaitsee kaiken mahdollisen kiitoksen, joustavasta ja idearikkaasta palvelusta meidän tapahtumissamme.

  Aloitimme yhteistyömme vuonna 2012 isolla (900 hengen) kokoperheen tapahtumalla, josta puhutaan meillä vieläkin. 

  Viimeisin on ollut Aluejohtajien kokouksen iltajuhla Turun Caribiassa, saamamme ohjelmaehdotukset olivat hyviä ja valinnat osuivat nappiin. Iltaohjelma oli huippu, tekniikka laadukasta ja illan sujuva kulku oli huoletonta jättää ammattilaisen harteille. Aluejohtajamme puolisoineen nauttivat illasta.

  Kiitos Marco!"


  Santen Oy

  "Suomen Tapahtumatuotanto Oy on ollut yhteistyökumppanimme usean vuoden ajan henkilöstön kesä- ja joulujuhlien järjestelyissä (n. 220 henk.).
  Heiltä on saatu uusia ja raikkaita ideoita ja tukea suunnitteluun. 

  Aikataulut/järjestelyt/ kohtuuhintaiset budjetit ovat pitäneet hyvin. Jatkamme mielellämme yhteistyötä heidän kanssaan."


  Suomen Tapahtumatuotanto Oy

  Toiviontie 1, 33920 Pirkkala
  Y-tunnus 2399574-1  |  myynti@finnevent.fi
  Sivujen toteutus ja kuvituskuvat
  Eero Lehtinen, Mainostoimisto Visuelgraphics